تاریخ : يکشنبه 9 بهمن 1401
به گزارش روابط عمومي دانشکده علوم پزشکی مراغه در این آیین دکتر ارجمند با تقدیر از تلاش های دکتر شتائی در تعالي هر چه بیشتر این معاونت دکتر جلیل اعتمادی را به عنوان معاون درمان جدید معرفی نمودند.

وی اذعان کرد: دکتر اعتمادی بعنوان عضو هیات علمی این دانشکده که فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری هستند،  ظرفیت بزرگی برای شهرستان مراغه در حوزه نفرولوژی می باشند که از مراجعه بیماران به مراکز استان برای درمان جلوگیری می کنند.

وی افزود: امید است دکتر اعتمادی با  نظارت و برنامه ریزی جهت ارتقاء کیفی و کمی و استانداردسازی مستمر شاخص های ساختاری، فرآیندی و برآیندی خدمات در بیمارستان ها و مراکز درمانی و  رضایتمندی بیماران این دانشکده موفق عمل نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه دکتر اعتمادی با مرتبه  استاد یاری در  دانشکده علوم پزشکی فعالیت می کنند