تاریخ : دوشنبه 26 دي 1401
پیشگیری و کنترل چاقی امکان پذیر است اما باید در همه زمینه ها اقدام شود. باید آگاهی مردم را افزایش یابد و دسترسی به اطلاعات مناسب بهبود یافته تا از زندگی شادتر، طولانی تر و سالم تر برای همه در حال حاضر و در آینده پس از کووید-19 اطمینان حاصل کنیم. بنابراین لازم است در زمینه افزایش آگاهی تغذیه ای جامعه فعالیت های گسترده آموزشی با همکاری سایر بخش ها اجرا شود.
لذا هم زمان با سراسر کشور گروه بهبودتغذیه معاونت بهداشتی با مشارکت سایر گروههای کارشناسی در سال جاری همانند سال های گذشته سیزدهمین  بسیج ملی تغذیه با شعار" حال خوب با وزن مناسب " در تاریخ 24 دی ماه تا 7بهمن ماه با همکاری ذینفعان از جمله صدا و سیما و آموزش و پرورش، شهرداری، بهزیستی و.... با هدف اصلاح الگوی مصرف موادغذایی و پیشگیری و کنترل بیماریهای مرتبط با تغذیه برگزار می کند.