معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در جلسه هماهنگی برگزاری هفته تغذیه سالم ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته درارتقاء شاخص های گروه بهبود تغذیه ، به موضوع چاقی دانش آموزان اشاره کرد و افزود : به روز رسانی مراقبت های ارائه شده در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت با استفاده از ظرفیت علمی و افزایش دانش و آگاهی و مهارت کارشناسان تغذیه و همچنین تمامی مراقبین سلامت و بهورزان ، در جلب رضایت مردم و مراجعه کنندگان سهم بسیار بزرگی دارد .
دکتر حق گشایی گفت: استمرار خدمات مشاوره ای تغذیه در مراکز بهداشتی و پیگیری هی لازم تا حصول نتیجه برای مراجعه کنندگان دارای مشکل سلامتی از مهمترین اقدامات کارشناسان تغذیه می باشد که باید بطور دقیق مورد توجه قرار گیرد .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به ضرورت اجرای برنامه های آموزش محور ، اطلاع رسانی از طریق استفاده از ظرفیت رسانه ای در سطح جامعه را مورد توجه قرار دادند و بر استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی دانشکده تاکید کرد .
در ادامه جلسه ، حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و برنامه های اجرائی هفته تغذیه سالم مورد تایید اعضای جلسه شد.