تاریخ : چهارشنبه 23 آذر 1401

دکتر مقدس کیا افزود: با توجه به سرآمدی دانشکده علوم پزشکی در حوزه تحقیقات، این کمیته اهداف مختلفی را از جمله برگزاری کارگاه های پژوهشی مختلف، مقاله نویسی و اصول کار با حیوانات آزمایشگاهی و ... را دنبال می کند.

وی اشاره کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی منسجم روحیه پژوهش محوری را در بین دانشجویان کارشناسی بالا ببریم تا در خدمت ارتقا سلامت کشور باشند.

وی اضافه کرد: فعالیت کمیته تحقیقات دانشجویی در بین دانشگاه های تیپ سه دوازده می باشد که در تلاش هستیم در سال های بعد تغییرات قابل توجهی را در این رتبه به دست بیاوریم.

وی تاکید کرد: در این راستا انجمن های علمی دانشجویی و نشریات دانشجویی با فعالیت های مختلف در تلاش است این رتبه بهبود یابد.

وی در پایان گفت:یکی از اعضا هیات علمی این  از دانشجویان این دانشکده بوده  که بعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شد و هم اکنون در این دانشگاه به تدریس و تحقیق می پردازد که نشان از جایگاه بالای  علمی دانشجویان این دانشکده است.