تاریخ : يکشنبه 8 فروردين 1395

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر علی جنتی طی پیامی ضمن اظهار تالم، این مصیبت ناگوار را به ملت ایثارگر میهن اسلامی بخصوص جهاد گران عرصه سلامت تسلیت گفت. در متن پیام ایشان آمده است:

بسمه تعالی

(صابران) کسانى هستند که هرگاه مصیبتى به آنها رسد، مى‏گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوى او باز مى‏گردیم .

در آغازین روزهای سال جدید، غم از دست دادن همکاران مان در اورژانس 115که تا آخرین رمق جان خویش دست از یاری رساندن به همنوعان خود برنداشتند غمی جانکاه را در دل ما کاشت و موجب تاثر همه شد. اما جامعه بزرگ سلامت بر خود می بالد که فرزندانی جهادگر و ایثارگر دارد که نجات دیگران را برتر از جان شیرین خویش می دانند.

اینجانب از طرف همه همکاران خود در دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن ابراز همدردی، این مصیبت را به ملت شریف ایران، جامعه بزرگ سلامت و خانواده داغدار این عزیزان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند بزرگ برای بازماندگان آنها طلب صبر و شکیبایی می نمایم.

دکتر علی جنتی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه