تاریخ : سه شنبه 22 آذر 1401
کد 2488
دکتر ارجمند افزود: همچنین در بین تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه ۳۰ را در بین  ۶۷ دانشگاه کسب کرده است در حالی که بسیاری از دانشگاه های با سابقه  از جمله ایلام ، لرستان ، شاهرود در  رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

وی اذعان کرد: در این رتبه بندی بحث تولید انواع مقالات پر استناد ، پروپوزال، و تالیف کتاب ها و همچنین تحقیقات فناور محور مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: مقالات تولیدی این  دانشکده توانسته است با  بیش از ۶۰۰۰ ارجاع بین المللی در قالب  تولید ۱۰۴۶ مقاله  رتبه مناسبی را در حوزه پژوهشی و همکاری های بین المللی کسب نماید.

وی اضافه کرد: این دانشکده در موضوع پژوهش های اثر گذار در حوزه ارتقا سلامت نیز در بین دانشگاه های کشور رتبه یازده را اخذ کرده است. برای مثال فقط برای دوران کرونا بیش از ده تحقیق موثر صورت گرفته است.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت تاسیس دانشکده طب سنتی افزود: شش عضو هیات علمی این دانشکده در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در حوزه مطالعه ترکیبات موثر گیاهان دارویی  حوزه جنوب استان و دامنه سهند فعالیت می کنند .

وی در پایان گفت: هیات رئیسه جدید برای توسعه تحصیلات تکمیلی در این دانشکده برنامه های اجرایی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در تلاش است  در کنار جدب دانشجویان پزشکی از بهمن ماه امسال، رشته های دکترا تخصصی طب سنتی، دندانپزشکی  و تحصیلات تکمیلی برخی رشته هارا دراین دانشکده فعال نماید.