تاریخ : دوشنبه 21 آذر 1401
کد 2484

اقای  دکتر امیر پور رئیس گروه سلامت محیط و کار، ضمن بیان این موضوع خاطر نشان کردند: 5000 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی تحت پوشش کارشناسان بهداشت محیط و 3000 واحد اداری و صنعتی تحت پوشش کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی هستند.دکتر امیر پور در ادامه گفت:در شش ماهه اول سال جاری 500عدد نمونه برداری مواد غذایی انجام شده که 80 درصد نمونه ها از نظر کیفی سالم بودند.
رئیس گروه سلامت محیط و کار ضمن اشاره به 1200 مورد شکایت مردمی ثبت شده در سامانه 190وزارت بهداشت،رسیدگی سریع به شکایت مردمی را جزء اولویت های بازرسان بهداشت محیط بر شمردند و از مردم خواستند در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی سریعا با سامانه 190 تماس بگیرند.

 
  • واحد ارجاع دهنده معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه