تاریخ : شنبه 12 آذر 1401
معاون بهداشتی ، خانم دکتر حق گشائی  ضمن بیان این مطلب افزودند  تدابیر لازم برای اسکان  مادران باردار مناطق روستایی محروم  در شرایط اضطرار مانند برف وکولاک شدید و یخبندان و مسدود شدن راه ها صورت گرفته که در این راستا با هماهنگی های لازم با  اورژانس115 دانشکده و اداره ی راهداری و همچنین اداره ی هواشناسی شهرستان مراغه انجام شده است .
معون بهداشتی دانشکده  در ادامه ضمن اشاره به اهمیت زایمان ایمن مادران باردار در بیمارستان خاطر نشان کردند برای این مادران  باردار ساکن در مناطق روستایی محروم هماهنگی های لازم با یکی از هتل های شهرستان مراغه صورت گرفته است که در شرایط اضطراری و با تشخیص تیم سلامت مسقر در مرکز بهداشتی  روستایی، مادران میتوانند در در محل اسکان تعیین شده اسکان یابند.

لازم به ذکر  است که در  سال گذشته هشت مادر باردار به خاط شرایط اضطراری  به مدت بیست و هشت شبانه روز توسط معاونت بهداشتی اسکان داده شده بودند.