تاریخ : يکشنبه 6 آذر 1401
در راستای تبیین اهداف سیاست های کلان جمعیتی با اجرای برنامه های جوانی جمعیت،نشست علمی با همکاری گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی ومشاور محترم امور بانوان اداره فرمانداری ویژه شهرستان مراغه با موضوعات "پیشگیری از سقط و احکام شرعی مربوطه" و " تبیین رسالت مرکز مردمی نفس" برای گروه هدف بانوان بسیجی و بانوان رابط سلامت اداره اصناف شهرستان مراغه، با سخنرانی سرکار خانم دین پرور؛ کارشناس دینی و مدرس حوزه، خانم انورالسادات برار؛ سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده ستاد معاونت بهداشتی، خانم معمار هژبری؛ کارشناس محترم دوره دیده مرکز مردمی نفس و حضور رئیس محترم امور بانوان اداره فرمانداری شهرستان ویژه مراغه، کارشناسان گروه سلامت جمعیت و خانواده وکارشناس جوانی جمعیت، در تاریخ 30/08/1401 در سالن اجتماعات اداره فرمانداری شهرستان ویژه مراغه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه خانم دین پرور، ضمن خیر مقدم به حاضرین، در خصوص نقش موثر بانوان به عنوان مادر و مدیر خانواده در جوان سازی جامعه ، تشویق به ازدیاد فرزندان، عوارض سقط و احکام سقط از نظر شرعی سخنرانی نمودند.

خانم انورالسادات برار؛ سرپرست گروه سلامت جمعیت و خانواده،تشویق عموم به فرزندآوری، پیشگیری از ناباروری و سقط را از راهکارهای اساسی  در جهت جلوگیری از پیریجمعیت کشور و پیشبرد اهداف سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری، مهم دانسته و تلاش در جهت تبلیغ، ترویج و بهبود انگیزه عموم، توسط رابطین و کارشناسان مجرب حاضر را خواستار شدند.
در ادامهخانم معمار هژبری نیز رسالت مرکز مردمی نفس را تبیین و تشریح نموده و پیشگیری از سقط و نجات فرزندان سقط را یکی از راهکارهای جوان سازی جمعیت بر شمردند.
در پایان جلسه به سوالات و ابهامات حاضرین پاسخ داده شد.