تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401
دکتر ارجمند در این دیدار ضمن قدرانی از همراهی همیشگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان با مجموعۀ دانشکده علوم پزشکی، گفت: توسعه خدمات بهداشتی و درمانی یک امر مهم در شهرستان مراغه است که با همکاری برون بخشی با سایر ادارات و ارگان ها موجب تسریع پروژه های عمرانی در این حوزه میشود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در شهرستان مراغه وفاق خوبی در این زمینه شکل گرفته و اداره اوقاف و امور خیریه یکی از ارگان‌های همیشه همراه با حوزۀ سلامت است که این تعامل سازنده نویدبخش توسعه سلامت خواهد بود.

مهدی توکلی سرپرست جدید اداره اوقاف  وامور خیریه مراغه در این دیدار گفت: وقف از نیکوترین سنت‌های الهی است که به شاخه های مختلفی را شامل میشود، که یکی از ماندگارترین آنها وقف در حوزه سلامت است.

وی ادامه داد:  ادارۀ اوقاف و امور خیریه  قطعا وقف در حوزه سیلامت را یک اصل مهم میداند که در این راستا از هیچ تلاش و همکاری با دانشکده علوم پزشکی مراغه دریغ نمیکند.