تاریخ : پنجشنبه 27 اسفند 1394

يا مُقلّبَ القلوبِ و الأبصار                   يا مُدبِّرَ الليلِ و النَّهار
              يا مُحوِّلَ الحَولِ و الأحوال                    حوِّل حالَنا إلى أحسنِ الحال
ساقیا  آمدن عید مبارک بادت               وان مواعید که کردی مروداز یادت
آقای دکتر رضایی فر ، معاون محترم درمان دانشکده ، طی پیامی فرا رسیدن عید نوروز را به همه همکاران گرامی و تمامی فعالان حوزه سلامت تبریک گفت .
در بخشی از پیام ایشان آمده است:
حمد وسپاس آفریدگار مهربانی را سزا ست که گردش شب و روز و پیدایش فصل ها را از سرچشمه هنرمندانه خود به انسان ها هدیه کرد.
زنده شدن طبیعت در بهار پر طراوت و دل انگیز برای جان های بیدار یاد آوررستاخیز روز بازپسین است .
 حلول سال نو ، تولد دوباره طبیعت ، عید فرخنده و کهن نوروز باستان را که یادگار نیاکان و پیام آور دوستی ، عشق و محبت وخرمی طبیعت و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است را محضر شریف همه همکاران گرامی و تمامی فعالان حوزه سلامت تبریک عرض می نمایم .
باتقدیم شادترین تبریک سال نو ، از ایزد یکتا تمنا دارم سرافرازانه و ظفرمندانه در عرصه های بهداشت و درمان برای نیل به اعتلای سلامت جامعه و توسعه پایدار کوشا و پویا باشید.

• واحد ارجاع دهنده