تاریخ : شنبه 21 آبان 1401
برنامه نمادین افتتاحیه مکمل یاری نیز با حضورمعاونت پرورشی و مسئولین وکارشناسان مربوطه از معاونت بهداشتی و آموزش و پرورش دردبیرستان دخترانه رحمانی در تاریخ هفدهم آبان ماه  برگزار شد.
در ابتدا آقای انوریان ؛ معاونت محترم پرورشی اداره آموزش و پرورش ضمن تشکر از هماهنگی های منسجم بین دو اداره نکاتی در خصوص تغذیه سالم و تاثیر آن بر سلامتی دانش آموزان ارائه و بر ضرورت توزیع و مصرف صحیح مکمل ها تاکید کردند.
سپسخانم مرادی فام ؛ کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص ارزش و اهمیت مکمل یاری صحبت کردند و درباره نقش آهن و ویتامین Dدر سلامتی دانش آموزان و جامعه توضیحاتی ارائه کردند و دانش آموزان را به استفاده صحیح از مکمل آهن و ویتامین D طبق دستورالعمل برنامه دعوت کردند.
در ادامه یکی از دانش اموزان مدرسه متنی را در خصوص تغذیه سالم واهمیت مصرفمکمل آهن و ویتامین D و تأثیرات آن در سلامتی دانش آموزان قرائت کرد.
در پایان ضمن نواختن زنگ آهن یاری ، قرص های فرفولیک بین دانش آموزان توزیع گردید.