Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 30 مهر 1401
کد
2392
وی ادامه داد: محصولات کشف شده غیر مجاز بوده و با کسب حکم از مراجع قضایی توقیف شده است و بعد از انجام مراحل قانونی و کسب حکم نهایی نسبت به امحاء آنها اقدام خواهد شد.
دکتر یاسر خواجه بیشک سرپرست اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو نیز در این خصوص گفت: طبق قانون مواد خوردنی و آشامیدنی هر گونه تولید مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی منوط به اخذ مجوزها و پروانه بهداشتی از این مدیریت و سایر سازمان های مربوطه می باشد و تولید بدون گذراندن این فرایند غیر مجاز بوده و در صورت مشاهده طبق قانون عمل می شود.
وی افزود: موضوع دیگر تخلفات در این زمینه استفاده از مواد افزودنی غیر مجاز، رنگ ها و طعم دهنده هاست که جزو تخلفات حوزه غذا می باشد و افزودن هر گونه ماده افزودنی باید طبق فرمولاسیون استاندارد آن محصول و طبق پروانه ساخت باشد و افزودن بیش از حد و یا ماده ای غیر از فرمولاسیون مورد نظر تخلف بوده و مشمول جمع آوری و اقدام قانونی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: سلامت غذایی جامعه رسالت مهم این اداره بوده و با هر گونه اقدامی که این مهم را به خطر بیندازد طبق قانون و مقررات عمل خواهد شد.
واحد ارجاع دهنده
مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
غذا و دارو
دکر خرمی
خواجه بیشک
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری