Fa
/
En
شنبه 14 مهر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
چهارشنبه 27 مهر 1401
کد
2386
به گزارش مفدا مراغه ،جلسه توجیهی دانشجویانجدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی تغذیه و صنایع غذایی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، آشنایی با دانشجویان نو ورود و ایجاد انگیزه در آنها به منظور بهره گیری هر چه بیشتر از پتانسیل های گروه و دانشکده به منظور شکوفایی استعداد ها و توانمندی هایشان در طول تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بود.
دکتر احسان مقدس کیا مدیر آموزش و تحقیقات در این نشست ضمن عرض خیرمقدم و خوشامدگویی خدمت دانشجویان جدیدالورود گفت: هدف کلی آموزش رشته های علوم پزشکی ، تربیت افرادی است که قادر باشند به عنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی، آموزشی ، پژوهشی، مشاوره ای، مدیریتی و حمایتی و توانبخشی جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت فرد، خانواده و جامعه بپردازد و با کسب توانائی های حرفه ای و بهره مندی از دانش روز خدمات مورد نیاز بهداشتی، مراقبتی مقرون به صرفه را در بالاترین سطح استاندارد جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت جامعه بتواند ارائه دهد .
وی گفت: شما برای تحصیل در این دانشکده زحمات و هزینه های زیادی را متقبل شده اید و امیدوارم حضور در دانشگاه فصل جدیدی را در زندگی شما رقم بزند و پیشنهاد می کنم از این فرصت که ممکن است در آینده برای شما تکرار نشود بهترین استفاده را ببرید تا پس از پایان تحصیلاتتان، اندوخته ارزشمندی از دانش و مهارت را برای خود ذخیره کرده باشید.
دکتر لاله پیاهو مدیر گروه رشته تغذیه و صنایع غذایی در این نشست پس از ارائه توضیحات در خصوص آینده شغلی دانشجویان و اهمیت یادگیری کارامد و اصولی، به منظور آشنایی هر چه بیشتر آنها با آیین نامه ها و فرصت ها مختلفی که دانشجویان میتوانند در طول دوره تحصیل خود از آنها بهره مند شوند مطالبی عنوان کرد.
واحد ارجاع دهنده
معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی
برچسب ها
صنایع غذایی
رشته تغذیه
جلسه توجیهی دانشجویان
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری