تاریخ : دوشنبه 11 مهر 1401
به گزارش مفدا مراغه، اردوی جهادی یک روزه توسط بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه با ارائه خدمات رایگان پزشکی،مشاوره، غربالگری، توزیع دارو و پایش سلامت در منطقه کمتر برخوردار و بی بضاعت روستاهای آغبلاغ سفلی برگزار شد.
در این اردوی جهادی خدمات بهداشتی و درمانی به شکل کاملا رایگان در اختیار مردم روستای ورجوی قرار گرفت و ویزیت و مشاوره رایگان ، پایش فشار خون ،پایش قند خون و تب سنجی به منظور خدمات رسانی به مردم نیازمند این منطقه ارائه شد.
شایان ذکر است لوازم تحریر و لوازم بهداشت دهان و دندان بین کودکان توزیع شد و اصول بهداشتی و جلوگیری از بیماری‌های ویروسی با توزیع پمفلت آموزشی بین کودکان و نوجوانان آموزش داده شد.
گفتنی است یکی از برکات غیرقابل تردید شرکت در اردوهای جهادی، تغییر سبک زندگی به سمت و سویی است که دین ما واولیای الهی ما خواسته اند و به عبارت دیگر، اگر از رهگذر این اردوها، فرهنگ جهادی در کشور نهادینه شود و روحیه ایثار و از خودگذشتگی و کمک به همنوع ترویج شود، توسعه و پیشرفت حقیقی میسر می شود.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی