تاریخ : يکشنبه 10 مهر 1401
افزایش شیوع بیماری های غیرواگیر و ماهیت مزمن آنها باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای میشوند.چهار بیماری دیابت ،فشارخون بالا،سرطان و بیماری های مزمن تنفسی به همراه چهارعامل خطر کم تحرکی، تغذیه ناسالم،مصرف الکل و دخانیات مهمترین علل مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر هستند که احتمال مرگ ناشی از بیماری های غیرواگیر را افزایش می دهند.در همین راستا به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قلب اقدام به غربالگری خطرسنجی قلبی و عروقی از کارکنان معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه گردید.
شرح کامل خبر
در مورخه 10/7/1401 خطرسنجی قلبی و عروقی کارکنان معاونت بهداشت توسط گروه پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشت انجام پذیرفت. طبق این خطر سنجی حدود 56نفر از کارکنان معاونت بهداشت مورد غربالگری ( اندازه گیری قندخون و چربی خون وفشار خون و..)قرار گرفتند. و مراقبت پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در سامانه سیب برای همکاران ثبت گردید.