تاریخ : دوشنبه 4 مهر 1401
پیام های روز جهانی قلب
  • سلامت قلب به سلامت بشریت، طبیعت و خودتان کمک می کند.
  • سلامت قلب به سلامت افراد جامعه کمک می کند.
  • با قلب سالم به سلامت جامعه کمک کنیم.
  • با شیوه زندگی سالم به سلامت خودمان و جامعه کمک کنیم.
  • با توزیع عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی بیماری های قلبی عروقی،به سلامت جامعه کمک کنیم.
  • فشارهای روانی خطر بروز حمله های قلبی را دوبرابر می کنند.
  • با مقابله با فشارهای روانی می توانیم سلامت قلب خود را افزایش دهیم.
  • با مقابله با فشارهای روانی می توان سلامت قلب را افزایش داد.
  • با مقاومت درست در مقابل فشارهای روانی می توانیم سلامت قلب خود را افزایش دهیم.
  • مقابله با فشارهای روانی به سلامت قلب کمک می کند.
  • مقابله باواکنش های زیان آور و عادات بد ناشی از فشارهای روانی، به سلامت قلب کمک می کند.
  • مقاومت در برابر واکنش های زیان آور و عادات بد ناشی از فشارهای روانی به سلامت قلب کمک می کند.
  • با مقابله در برابر واکنش های زیان آور و عادات بد ناشی از فشارهای روانی، سلامت قلب خود را افزایش دهیم.
  • فشارهای روانی خطر بروز حمله های قلبی را دوبرابر می کنند.تمرینات ورزشی، مراقبه و خواب کافی به کاهش فشارهای روانی کمک می کنند.
  • ازتوانایی بالقوه خودتان برای مقابله با فشارهای روانی استفاده کنید.
  • ازتوانایی بالقوه خودتان برای مقابله با فشارهای روانی و بروز بیماری های قلبی عروقی استفاده کنید.
  • آلودگی هوا مسئول 25 درصد تمام مرگ های ناشی از بیماری های قلبی عروقی در جهان است، و سالانه جان 7 میلیون نفر را می گیرد.
  • آلودگی هوا در سال جان 7 میلیون نفر در جهان را به علت بیماری های قلبی عروقی می گیرد.
  • سالانه 7 میلیون نفر در جهان به علت بیماری های قلبی عروقی ناشی از آلودگی هوا فوت می کنند.
  • هر یک از ما می توانیم به روش خودمان در ایجاد یک سیاره سالم تر مشارکت داشته باشیم.
  • با اقدامات پیشگیری از آلودگی هوا هم به سلامت قلب خودمان و هم به طبیعت کمک کنیم.
  • سلامت قلب، سلامت جامعه
  • سلامت قلب همه، سلامت جامعه
  • سلامت هر قلب ، سلامت جامعه
  • با سلامت قلبمان سلامت جامعه را تضمین کنیم.
  • به سلامت قلبتان اهمیت دهید
  • سلامتی قلب ها، ضامن سلامتی جامعه