تاریخ : شنبه 8 مرداد 1401
این جلسه با هدف مرور کلی فرآیندهای واحد سلامت روان وبررسی شاخصهای جدید سال1401  در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی وبا حضور معاون  بهداشتی  دانشکده ،  دکتر عبداله نژاد ، معاون فنی وکارشناسان سلامت روان  در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار گردید.
درابتدای جلسه جناب آقای جوادی  ، کارشناس مسئول واحد سلامت روان  ضمن عرض خیر مقدم ،درخصوص اهمیت حفظ سلامت روان برای عموم مردم و توجه به ارتقای شاخصهای اولویت دار دراین حوزه  را خاطر نشان کرده  وبه اهمیت توانمند سازی کلیه همکاران  در جهت  شناسایی ومداخلات مربوطه اشاره کردند.
درادامه جلسه جناب آقای دکتر عبداله نژاد وخانم دکتر اعتماد با اشاره به اهمیت مولفه هایی مثل توانمندساری همکاران محیطی وافزایش آگاهی عموم مردم با هدف ارتقای سلامت روانی وکاهش آسیبهای اجتماعی خواستار ارتباط وهمکاری بیشتر با سازمانها وارگانهایی مثل آموزش وپرورش-بهزیستی وکمیته امداد درراستای هدفمندسازی اقدامات انجام گرفته دراین حوزه گردیدند. درپایان جلسه خانم اصولی کارشناس سلامت روان ضمن گزارش عملکرد واحد سلامت روان درسال 1400وچهارماه سال1401به شرح خدمات وفعالیتهای  این واحد درطول دوران کووید19پرداختند.
  سپس شرح وظایف پزشکان و کارشناسان سلامت روان ومراقبین سلامت وبهورزان درراستای سلامت روانی ،اجتماعی واعتیاد درسطح مراکز بهداشتی ومشکلات موجود در مراکز شهری و روستایی مورد بحث قرار گرفت و پیشنهاداتی مبنی بر بهبود کیفیت خدمات  ارائه گردید.