تاریخ : سه شنبه 7 تير 1401
به گزارش روابط عمومی صبح روز  سه شنبه هفتم تیرماه و همزمان با هفته قوه قضاییه و سالگرد شهادت شهید بهشتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و هیئت همراه با رئیس دادگستری مراغه دیدار کردند.

در این دیدار دکتر ارجمندی رئیس دانشکده ضمن تبریک هفته قوه قضاییه ،یاد و خاطره شهید آیت ا... دکتر بهشتی و ۷۲ تن ازیاران ایشان را گرامی داشت،  واز زحمات وحمایت های رئیس دادگستری و دادستان دادسرای عمومی و انقلاب در جهت رفع مشکلات  بهداشتی مردم و تعامل نزدیک با دانشکده علوم پزشکی مراغه در حوزه سلامت قدردانی کردند.

فرهاد خاکپور در این دیدار با تشکر از همکاری های خوب دانشکده علوم پزشکی با دادگستری مراغه وهمچنین تلاش های جهادی کارکنان علوم پزشکی در دوران همه گیری ویروس کرونا گفت: بدون شک زحمات جهادگونه مدافعان سلامت که به مثابه ایثار و فداکاری های جهادگران در هشت سال دفاع مقدس است؛ جبران ناپذیر است.