تاریخ : شنبه 28 خرداد 1401

در ابتدای این نشست، سرپرست معاونت درمان دانشکده درمورد اهمیت انجام زایمان بی درد و روش های کمک ناباروری (IUI) صحبت کرد و گفت: راه اندازی زایمان بی درد باعث فرهنگ سازی برای فرزند آوری بیشتر و کاهش سزارین خواهد شد .

دکتر شتایی افزود: خوشبختانه اسناد بالادستی بسیار مطلوبی در دسترس هست و در این راستا معاونت درمان دانشکده سعی خواهد کرد برنامه های حمایت از جوانی جمعیت را با جدیت و کیفیت بالاتر پیگیری نماید.

دکتر سعیدی ،رئیس بخش زنان و بلوک زایمان، نیز از آماده بودن امکانات ، داروها ، کادر آموزش دیده ی مجرب برای راه اندازی مجدد این نوع زایمان خبر داد و گفت : در هفته های آتی اولین IUI  در بیمارستان انجام خواهد شد و این عمل در کنار انجام زایمان بی درد می تواند با گذشت زمان و فرهنگ سازی مناسب تاثیر بسزایی در افزایش جمعیت داشته باشد .

دکترآقاخانی،کارشناس امور دارویی، نیز آمادگی خود را در تامین داروهای مورد نیاز برای انجام زایمان بی درد در این نشست اعلام کرد.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه