تاریخ : يکشنبه 29 خرداد 1401
  1. بازآموزی کارشناسان تغذیه با شرح انتظارات، خدمات قابل ارائه و فرایندهای ارجاع در بسته مراقبت های تغذیه ای
  2. باز آموزی کارشناسان تغذیه در زمینه تدوین برنامه عملیاتی
  3. تحلیل شاخص های تغذیه ای سال 1400 و لزوم برنامه ریزی وانجام مداخله برای ارتقا ء شاخص های مشکل دار
  4. به روز رسانی دانش تغذیه ای کارشناسان تغذیه در حوزه رژیم درمانی در دیابت، چاقی، فشار خون بالا، هایپر لیپیدمی و...
 دراین کارگاه ضمن انجام پیش آزمون ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی به اهمیت ثبت ارزیابی دقیق الگوی غذایی مراجعین توسط مراقبین سلامت ولزوم کنترل روزانه ابزارهای تن سنجی جهت تعیین دقیق نمایه توده بدنی مراجعه کنندگان اشاره نموده وبا تشریح کلیه مباحث مطرح شده در بسته جامع خدمات تغذیه در برنامه سلامت وبسته آموزشی تغذیه دربرنامه تحول سلامت ویژه کارشناسان تغذیه وتحلیل شاخص های تغذیه ای سال 1400 و ضرورت تدوین برنامه عملیاتی بر اساس مشکلات تغذیه ای منطقه تحت پوشش، برنامه ریزی برای آموزش اصول صحیح تغذیه توسط مراقبین سلامت به گروه های هدف در تمام سطوح و اقدام در راستای بهبود شاخص های تغذیه ای مراکز خدمات جامع سلامت به آموزش خود ادامه دادند.
درانتها ضمن تاکید به ارائه خدمات تغذیه ای براساس بسته های فوق الذکر و پاسخ به کلیه سوالات کارشناسان تغذیه با انجام پس آزمون کارگاه خاتمه یافت.