تاریخ : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
پیرو جلسه هماهنگی برگزار شده در سال جاری مقررشده است همانند سال های گذشته طرح بهبود تغذیه سالم وایجاد باغچه های سلامت خانگی وترویج تولید محصول سالم در سه روستای پیشرو ومنتخب اجرا و سایر باغچه های سلامت ایجاد شده توسط زنان روستایی ردیابی وتوصیه های لازم در این خصوص توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی ارائه گردد .
در تاریخ 1400.02.24اولین کلاس طرح مشترک بهبودتغذیه سالم و ایجاد باغچه خانگی توسط کارشناسان جهادکشاورزی و کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی با هماهنگی بهورز خانه بهداشت آهق برای زنان روستایی در محل حسینیه روستای آهق برگزار گردید.در این جلسه سرکار خانم مرادی فام کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی در زمینه نقش تغذیه صحیح در پیشگیری وکنترل بیماری های غیر واگیر واصول تغذیه سالم به ویژه اهمیت مصرف روزانه میوه وسبزیها برای حفظ سلامت وپیشگیری از بیماری های مزمن وبیماری های ناشی از سوء تغذیه در بین خانوارها مطالبی ارائه نمودند وهمچنین با اشاره به این موضوع که مصرف این دو گروه سبزیجات و میوه ها در سبد غذایی فعلی ایرانی در مقایسه با سبدغذایی استانداردکمتر میباشد، بر فرهنگ سازی کاشت سبزیجات خانگی تاکید داشتند.در ادامه جلسه سرکار خانم مهندس تقی پور کارشناس امورزنان اداره جهادکشاورزی در خصوص نحوه آماده سازی زمین و کاشت سبزیجات آموزش های لازم را  ارائه نمودند..