تاریخ : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
با توجه به قرار گرفتن در هفته جهانی واکسیناسیون دکتر عبدالله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدا درباره ی لزوم واکسیناسیون از بدو تولد و توجه ویژه به خدمات معاونت بهداشتی در امر واکسیناسیون عمومی جامعه از بدو تولد علی الخصوص در دوران پاندمی کرونا اشاره کردند و افزودند : وجود خانه های بهداشت و پایگاه های بهداشتی در دور افتاده ترین نقاط ، نقطه ی قوت ارائه ی خدمات واکسیناسیون برای نوزادان و شرایط بحرانی مانند دوران پاندمی کرونا میباشد .
در ادامه جناب آقای  قاسمی مدیر گسترش شبکه های بهداشتی درباره روند نظارت گروه گسترش بر تامین و وضعیت نگهداشت و تقسیم عادلانه واکسن در نقاط مختلف و تجهیزات پزشکی مورد نیازدر مراکز جهت انجام واکسیناسیون و تحت نظر داشتن افراد دریافت کننده ی واکسن و وضعیت ارایه خدمات توضیحات لازم را اظهار نمودند . سپسمهندس امامی کارشناس تجهیزات پزشکی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مورد نیاز اولویت بندی شده در حیطه تجهیزات پزشکی درواحدهای متبوع با ذکر جزییات ،پرداختند . همچنین جناب آقای موسی زاده رئیس محترم امور عمومی در مورد مسائل مربوط به مصوبات کمیته ی قبل و اقدامات انجام شده توضیح دادند و ریاست اداره ی حسابداری جناب آقای هشترودی زاده نیز در مورد محل بودجه و تامین اعتبار مصوبات کمیته مطالبی را بیان کردند .

در نهایت در جهت بهبود استانداردهای تجهیزات و اقدام به تحقق اولویت های تجهیزاتی وتعمیراتی ضروری واحدهای متبوع ، تصمیمات لازم اتخاذ گردید و معاون محترم بهداشتی بر لزوم تداوم مستمر جلسات کمیته ی تجهیزات تاکید کردند .