تاریخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401
به گزارش مفدا مراغه، مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی با حضور اساتید گروه علوم آزمایشگاهی و دانشجویان این رشته ، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
دکتر حلاج زاده مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی در ابتدای مراسم ضمن تبریک این روز خدمت دانشجویان این رشته گفت : این روز مقارن  با زاد روز حکیم جرجانی در 31 فروردین است ولی امسال با توجه به مصادف شدن با تعطیلات عید فطر ، این جشن به ساعت فرهنگی این هفته موکول گردید.
وی گفت: جایگاه شغلی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی محدود به کار در آزمایشگاه‌ها و بیمارستانها نیست بلکه این دانشجویان با یادگیری مهارت های مختلف میتوانند در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و ... نیز بسیار موفق باشند.
کادر آزمایشگاهی همواره با ارتقای دانش و مهارت خود در راستای تسهیل روند تشخیص بیماری‌ها و کمک به همنوعان خود گام بر می‌دارند افزود:  برای ارائه بهترین خدمت در نظام سلامت همواره باید علم و تخصص را همراه با تعهد به جامعه ارتقاء داد.
شایان ذکر است در این مراسم برنامه‌های متنوعی از قبیل استند آپ کمدی ، مسابقه ،تئاتر و..بر گزار شد.
  • واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی