تاریخ : سه شنبه 17 آذر 1394

به گزارش روابط عمومی، با فرارسیدن روز جهانی ایدز، با همکاری معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه و اداره بهزیستی واحد سیار ایدز در شهرستان مراغه راه اندازی شد.

شعار امسال روز جهانی ایدز" درمان اچ آی وی، کلید پیشگیری است-بیماران را برای درمان حمایت کنیم" انتخاب شده است و بر این اساس و در جهت تلاش برای پیشگیری ایدز این واحد سیار با گشت در نقاط مختلف شهر ،بخصوص حاشیه ی شهر ،ضمن آموزش راههای انتقال و پیشگیری ایدز به مردم، پیام های بهداشتی مربوط به این بیماری را هم بین مراجعین پخش می کند.

همچنین این اکیپ سیار بعد از انجام مشاوره های اولیه تست تشخیص سریع ایدز را برای افراد داوطلب انجام می دهد. گفتنی ست تست سریع یکی از راههای تشخیص سریع ایدز است که در عرض 5 دقیقه به تشخیص ویروس اچ آی وی در خون فرد کمک می کند.

شایان ذکر است دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه به عنوان قطب درمان جنوب آذربایجان شرقی شناخته می شود.