Fa
/
En
شنبه 3 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 28 فروردين 1401
کد
2195
دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای نظارت بر کیفیت مواد غذایی بالاخص در اماکن تولید و فروش مواد غذایی از جمله شیرینی سراها و قنادی ها در ایام مبارک ماه رمضان در کشیک بعد از افطار کارشناس ستادی بهداشت محیط و بازرس بهداشت محیط مراکزبا همراهی رئیس گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی مقدار ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف ( شیرینی های فاسد و مانده از پخت قبل عید) ضبط و به انبار گروه انتقال یافت و همچنین مقدار ۳۰۰ کیلوگرم ( روغن سوخته، مواد اولیه تاریخ گذشته شیرینی، مواد اولیه زولبیا و بامیه غیر قابل مصرف) در محل معدوم گردید.
معاون بهداشتی دانشکده ضمن هشدار به قنادی های متخلف ، از مردم خواست هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 گزارش دهند تا بازرسان در سریعترین زمان ممکن به موارد گزارش شده رسیدگی نمایند .
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
مواد غذائی فاسد
امحاء مواد فاسد
موادغذایی فاسد
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری