تاریخ : چهارشنبه 24 فروردين 1401
دکتر عبداله نژاد ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : تیم های سلامت متشکل از پزشک ، ماما ، دارویار و در برخی مناطق مهندسان بهداشت محیط و عمومی بر اساس برنامه هفتگی مشخص در روستاهای تحت پوشش حضور یافته و به ساکنین مناطق روستائی خدمات سلامت ارائه می کنند که این خدمات شامل مراقبت مادر و کودک ، مراقبت بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت ، فشار خون و ... و مراقبت بیماریهای واگیر نظیر کرونا، هاری، سل و ... می باشد و همچنین جهت رفاه حال روستائیان عزیز ، دارو های مورد نیاز همراه تیم سلامت بعد از ویزیت پزشک ، توسط دارویار به بیماران در همان خانه بهداشت روستائی تحویل داده می شود تا نیازی به مراجعه به شهر نداشته باشند.

لازم به ذکر است شهرستان مراغه دارای 71خانه بهداشت می باشد که به جمعیتی بالغ بر 89000 نفر در مناطق روستائی خدمات سلامت ارائه می کنند .