تاریخ : چهارشنبه 25 اسفند 1400

با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز و برگزاری طرح بسیج سلامت نوروزی توسط گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ لغایت ۱۴۰۱/۱/۱۵ همزمان با سراسر کشور و با عنایت به شرایط حساس کنونی کشور از نظر بیماری کووید ۱۹ با سویه امیکرون ، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ ضمن شرکت در جلسه وبیناری وزارت بهداشت به منظور هماهنگی مدیریت سلامت نوروزی ، ریاست محترم دانشکده جناب اقای دکتر تنومند در جلسه حضور و ایراد سخن نمودند. ایشان از عملکرد بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در تمام عرصه ها بالاخص در ایام پاندمی ببماری کرونا تقدیر تشکر نمودند ، همچنین معاونت محترم بهداشتی جناب آقای دکتر عبداله نژاد ضمن قدردانی از حضور به موقع ، انضباط و عملکرد بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در تشدید نظارتها ، تلاشگران این گروه رو به عنوان پیشانی نظام بهداشت و سلامت در خط مقدم خدمت رسانی به مردم یاد کردند و فرمودند این جانفشانی ها و فداکاریها هرگز از یاد و خاطره مردم و مسئولین نخواهد رفت و در نهایت رئیس گروه سلامت محیط و کار کلیه برنامه های این ایام رو توجیه نمودند و پس از جلسه بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته مانور نوروزی با حضور ریاست محترم دانشکده و معاونت محترم بهداشتی و با بدرقه این عزیزان شروع و این مانور در سطح شهر و در تمامی میادین به صورت کاروان با گردش کلیه بازرسان اجرا گردید هدف از اجرای این مانور این بود به مردم عزیز شهر اعلام گردد همواره بهداشت و سلامت مردم از تمام جوانب بالاخص سلامت و امنیت غذایی ، آب ، محیط زیست و... در اولویت سیستم نظام سلامت و اهداف بازرسان این گروه می باشد.