تاریخ : شنبه 21 اسفند 1400
.ایشان ضمن تبریک این روز خجسته افزودند: مسئله سلامت جوانان یک مسئله فرابخشی است و در ساختار وزارت بهداشت نیز واحدهای متعددی با توجه به رسالت خود، متولی بخش ها و حیطه هایی از سلامت جوانان هستند، لذا موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان با مشارکت کلیه ذینفعان این امر میسر است. خاطر نشان می شود که شعار سال 2021 میلادی ارتقای سلامت همه جانبه با رویکرد عدالت محور بود، لذا با توجه به این رویکرد روزهای هفته نامگذاری گردیده است.
در حال حاضر 40194 نفر جوان در سامانه یکپارچه بهداشت ثبت نام شده است. از ابتدای سالجاری تا کنون به 12933 نفر (17/32 %) از این گروه سنی در مراکز خدمات جامع سلامت/ پایگاههای سلامت/ خانه های بهداشت، خدمات بهداشتی ارایه شده است. همچنین  53/89 % از جوانان نوبت اول واکسن کرونا و 03/80 % هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده­اند.هرساله بدین مناسبت، برنامه­های اطلاع­رسانی، مشاوره­ای و ارایه خدمات سلامت، برای گروه سنی 18 تا 30 سال برگزار می­شود. جوانان ثابت کرده­اند که در عرصه­های مختلف توانسته­اند به خوبی نقش آفرینی کنند و در زمانهای بحران از جمله کنترل بیماری کرونا نقش مهمی در خانواده و جامعه ایفا نمایند. جوانان سرمایه­های کشور جمهوری اسلامی ایران هستند و توان این را دارند که با نقش آفرینی به موقع در خانواده و اطرافیان، سفیران فرهنگ سازی درزمینه های مختلف سلامت گردند. آنها قادرند، همسالان را به ارتقای رفتارهای سالم و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز ترغیب کنند. با توجه به اینکه در شرایط فعلی اصلاح سبک زندگی از اهمیت و اولویت زیادی برخوردار است، لذا از جوانان انتظار داریم، همانند سایر پویش­ها،فعالانه در روند بهبود شیوه زندگی با تمرکز بر نقش تغذیه و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی با برنامه ریزی تغذیه­ای مناسب و حفظ فعالیت و تحرک فیزیکی ، همچنین رعایت موارد ایمنی در مسائل مربوط به ایمنی حمل و نقل و ترافیک، نقش مهم خود را ایفا نمایند.