تاریخ : دوشنبه 2 اسفند 1400

مراسم تجلیل و تقدیر از فعالان نماز و امر به معروف برگزار شد

مراسم تجلیل و تقدیر از از فعالان فرهنگی در عرصه اقامه فریضه نماز و امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم پزشکی مراغه، برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، با حضور حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی و جمعی از کارکنان،  از فعالان نماز و امر به معروف تقدیر به عمل آمد.
حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده در جلسه تقدیر از فعالان نماز و امر به معروف با بیان اینکه اشاعه فرهنگ نماز و گسترش فعالیت‌های قرآنی در معاونت‌ها موجب تقویت روحیه معنوی و رفع ناهنجاری‌ها خواهد شد؛ افزود: نماز وسیله تقرب بنده به خداوند متعال، تجلی روح بندگی و موجب پاکی و طهارت روح و جان انسان هاست و به مثابه شستشوی وجود در چشمه سار زلال عبودیت است که در شبانه روز در پنج نوبت در فریضه نماز صورت می پذیرد.
شایان ذکر است در پایان مراسم  از فعالان فرهنگی  سه واحد برتر معاونت آموزشی ، معاونت بهداشتی و معاونت درمان در عرصه اقامه فریضه نماز و امر به معروف و نهی از منکر تجلیل شد.
  • در دوشنبه 2 اسفند 1400
  • ساعت 11