تاریخ : چهارشنبه 22 دي 1400
به همت کارشناسان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه؛ دوره توانمند سازی مجریان برنامه سفیران سلامت دانش آموزی در تاریخ 8/10/1400 درتالار شهید بهشتی  شهرستان مراغه، با هماهنگیکارشناس سلامت و تندرستی  اداره آموزش و پرورش برگزار گردید. دراین دوره ، کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ، خانمها: نیکزاد ( کارشناس پیشگیری از بیماریها) ،  اصولی و احسان نژاد ( کارشناسانسلامت روان ) ، مرتضوی  (کارشناس بهبود تغذیه) ،دکتر اسدی (کارشناس بهداشت دهان و دندان) ،برار (کارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعیت)جهت ارایه مطالب،حضور داشتند. هماهنگی اجرای برنامه بر عهده کارشناسان آموزش سلامت و سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی بود.موضوع و مطالب ارایه شده توسط مدرسین محترم به شرح ذیل میباشد.
  1. کرونا ویروس ( تعریف موارد بیماری ،موارد مشکوک و محتمل و قطعی بیماری ،گروههای در معرض خطر،علایمو راههای انتقال و پیشگیری و...)
  2. مهارت های فرزند پروری یا آموزشاصول مدیریت رفتار کودکان برای والدین (برای سنین 2 الی 12 ساله و 12 الی 17 ساله )
  3. دانستنیهای  سلامت دهان و دندان در مدارس ابتدایی ( نحوه مسواک زدن ،استفاده از نخ دندان و فیشور سلنت )
  4. اصول تغذیه سالم و بسیج ملی تغذیه در سال 1400 ( چاقی  و کوید 19، عوامل خطر تغذیه ای کوید 19 )