تاریخ : دوشنبه 15 آذر 1400
در حال حاضرهمه کشورها از جمله کشور ایران بصورت خستگی ناپذیر در جهت پاسخ دهی به کووید 19 فعالیت میکنند وبه همین علت سایر خدمات ضروری سلامت از جمله پیشگیری تشخیص و درمان  HIV تحت تاثیر قرار گرفته است . بر این اساس شعار روز جهانی ایدز در 1400 " اجازه نمی دهیم کرونا برنامه مراقبت HIV  را تحت تاثیر قرار دهد"انتخاب شده است .
 در راستای بزرگداشت این روز ، کمپین 20-20 از 20 آبان تا 20آذر در  دانشگاههای سطح کشور برای بیماریابی عفونت HIV درحال اجرا می باشد  . در این کمپین بیمار یابی در جمعیت های کلیدی انجام گیرد در این راستا، کلیه مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری ، مراکز کاهش آسیب ، زندان ها آزمایش HIV را برای جمعیت های تحت پوشش انجام خواهند داد . ضمنا افرادی که در خواست انجام این تست را داشته باشند میتوانند به مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری مراجعه نمایند .مشاوره وانجام آزمایش بصورت محرمانه می باشد .
  • آدرس :   خیابان  معلم شمالی جنب راهنمایی ورانندگی -  طبقه فوقانی مرکز خدمات جامع سلامت هاشم آباد  . شماره تماس : 37250228 -041