تاریخ : دوشنبه 24 آبان 1400
شناسائی نقاط قوت و ضعف ، ارتقاء ایمنی واحدهای بهداشتی ، رفع نواقصات موجود و تکمیل و تجهیز انبار مدیریت بحران ، مقابله با تهدیدهای شیمیائی و زیستی از مهمتارین حیطه های عملکردی حوزه معاونت بهداشت در راستای شاخصه های پدافند غیر عامل است . دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده با بیان این مساله افزودند : ارتقاء آموزشهای پدافند غیر عامل به کارشناسان گروه بهداشت محیط و گروه بیماریها در ارتقاء عملکردی پدافند غیرعامل می تواند به عنوان یکی از عملکردهای مهم تلقی شود .
در ادامه جلسه ، مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول مدیریت خطر بلایا و پدافند غیر عامل معاونت بهداشتی ضمن تشریح عملکرد حوزه بهداشت در راستای اهداف پدافند غیر عامل ، تشکیل تیم های واکنش سریع ، راه اندازی و تجهیز  کانکس مدیریت بحران ، بررسی ایمنی واحدهای بهداشتی را از برنامه های مهم دفتر مدیریت خطر بلایا تا پایان سال اعلام کرد .