تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1400
کد 2098

نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت برگزار می شود

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد نخستین جشنواره مشارکت اجتماعی سلامت با هدف توسعه مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت را برگزار نماید.
به گزارش مفدا  مراغه؛  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد اولین  «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت»  با هدف توسعه مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت، تکریم و تجلیل از اقشار مشارکت‌ها از جمله خیران، تشکل‌های مردم نهاد، گروه‌های داوطلب، شرکت‌های فعال در حوزه CSR و گردآوری آثار و تولیدات هنری، فرهنگی، علمی و ادبی در حوزه مشارکت اجتماعی را برگزار  نماید.
 کار داوطلبی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، فردی و سازمانی، مشارکت اجتماعی در بحران‌ها، سرمایه‌گذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر دین، اخلاق و موانع موجود در جلب مشارکت‌های عمومی از جمله محورهای این جشنواره هستند.
 عموم شهروندان، دانشجویان و دانش‌آموزان سراسرکشور می‌توانند در  این جشنواره شرکت کنند.
گفتنی است؛ به برندگان این جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
علاقمندان می توانند  برای دریافت اطلاعات بیشتر  به https://festivalsph.ir مراجعه کنند

• در سه شنبه 18 آبان 1400
  • ساعت 10
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی