تاریخ : دوشنبه 1 شهريور 1400
کد 2052

به مناسبت روز پزشک؛

معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی روز پزشک را تبریک گفت

دکتر علی سلیمانی معاون ،موزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی زادروز فیلسوف و طبیب برجسته ایران زمین را خدمت پزشکان و زحمتکشان این عرصه تبریک گفت.

هر ساله یکم شهریور ماه را به مناسبت زاد روز شیخ الرئیس ابو علی سینا طبیب و فیلسوف کشور عزیزمان ایران  برای قدردانی از  تلاش و زحمات پزشکان توانا و دلسوز و ایثارگر گرامی می‌داریم.

ولی امسال این روز، به جهت مقارن بودن با ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام،  و استمرار پاندمی کووید ۱۹، متفاوت تر از سال‌های قبل بوده و ایثارگری پزشکان عزیز جلوه ویژه‌ای پیدا می‌کند.

در سالی که گذشت تعداد زیادی از پزشکان کشورمان همراه با سایر مدافعان سلامت، برای مقابله با پاندمی کووید ۱۹ ، صحنه‌های زیبایی از ایثار  وفداکاری را خلق نمودند و بار دیگر عظمت و شکوه ایمان خود را  به نمایش گذاشتند و در این راه حتی از بذل جان خویش نیز دریغ نکردند. و تعدای از پزشکان عزیز کشورمان در مقابله با ویروس خانمان سوز کرونا به فیض شهادت نائل شدندو ما را مدیون ایثار و فداکاری خود کردند. لذا بر خود وظیفه می‌دانم در مقابل این همه شکوه و ایثارگری سر تعظیم فرود آورم .

اینجانب این روز را به تمام پزشکان گرانقدر کشورمان علی الخصوص پزشکان دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان صحت، سلامت و موفقیت آرزومندم.

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در دوشنبه 1 شهريور 1400