تاریخ : يکشنبه 24 مرداد 1400
کد 2051

به مناسبت ماه محرم؛

دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با خانواده شهدا

مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با سه خانواده شهید جنگ تحمیلی دیدار کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر علی سلیمانی معاون فرهنگی و دانشجویی و بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه سلمان اسلامی  رئیس اداره بنیاد شهید شهرستان مراغه ، از سه تن از خانواده‌های شهید مجید موسی زاده ، شهید پرویز طالبی و شهید بایرام امانی هریس دیدار کردند.
در این دیدار صمیمی دکتر علی سلیمانی  هدف از این دیدار را تجدید میثاق با شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دلجویی از خانواده شهدا و اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا عنوان کرد و گفت: آرامش کنونی ما، مدیون فداکاری و ایثارگری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان است و لذا ارج نهادن به مقام شهدا و توجه به خانواده های آنها از وظایف سنگینی است که بر عهده تمام مسئولین می‌باشد.
 وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز  باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.
گفتنی است، در پایان این دیدار صمیمی و  به نشانه تقدیر از صبوری این مادران بزرگوار با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
  • در يکشنبه 24 مرداد 1400
  • ساعت 12