تاریخ : يکشنبه 24 مرداد 1400
کد 2050

به مناسبت ماه محرم ؛

مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه الاسلام و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان

مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) با همکاری کانون‌های دانشجویی، در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه با رعایت کامل پروتکل بهداشتی برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، مراسم زیارت عاشورا و مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام با رعایت پروتکل بهداشتی در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با حضور دکتر سید علی موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه و تعدادی از  مسئولین شهرستانی برگزار شد.

این مراسم با قرائت زیارت عاشورا و مداحی حاج آقا نوبخت و حاج آقا اسدیان  برگزار شد. شایان ذکر است که مراسم عزاداری حضرت امام حسین علیه السلام تا پایان دهه اول محرم و در روز های کاری از ساعت ۷:۳۰ صبح با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی  و به صورت مجازی  نیز برگزار خواهد شد.

• در يکشنبه 24 مرداد 1400
  • ساعت 12