تاریخ : شنبه 9 مرداد 1400
کد 2042

در دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

دوره آموزشی احکام نماز بیماران، ویژه کادر درمان

دوره آموزشی احکام نماز ویژه کادر درمان با حضور حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی ، در بیمارستان سینا دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، این دوره با هدف توجه بخشی به نقش معنویت و نماز در بهبود وضعیت بیماران، آموزش عملی آداب و احکام نماز در بین بیماران در شرایط مختلف جسمی، ترویج اقامه نماز و رونق بخشی به نمازهای جماعت بیمارستان ها و مراکز درمانی، آموزش و توانمندسازی پرستاران و بهیاران در زمینه احکام نماز بیماران برگزار شد.
حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: ضرورت اطلاع و دانستن احکام شرعی در ابعاد مختلف کاملا مشخص است و تمامی کادر درمان لازم است با شیوه ها و ابعاد این مهم آشنا شوند.
وی در خصوص فراگیر شدن این کارگاه های آموزشی  اظهار داشت :  مسائل دینی و شرعی آمیخته با زندگی انسان هاست، لذا توجه به این قبیل مسائل در محیط های بالینی(بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی) از ارکان اساسی می باشد که برای بیماران نیز حائز اهمیت است.
گفتنی است در پایان حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده با پرسش و پاسخ از کادر درمان در مورد آداب و احکام نماز بیماران در شرایط مختلف جسمی ، جوایزی اهدا شد.
  • در شنبه 9 مرداد 1400
  • ساعت 11