تاریخ : شنبه 9 مرداد 1400
کد 2041

تجلیل از رابطین امر به معروف و نهی از منکر ، رابطین اقامه نماز و رابطین حجاب و عفاف واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی مراغه

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در آیین تجلییل از رابطین گفت: این تجلیل به پاس خدمات ارزنده و مشارکت مستمر در اجرای برنامه های فرهنگی، قرآنی وترویج و توسعه فرهنگ نماز از رابطین واحدهای تابعه دانشکده انجام شد.

به گزارش مفدا مراغه ، این تجلیل به حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و رابطین شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد . و به پاس ترویج  برنامه های فرهنگی، قرآنی وترویج و توسعه فرهنگ با اهداء لوح سپاس و هدایای قدردانی شد.

حاج آقا رجب زاده مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: فعالیت فعالین و رابطین شورای اقامه نماز ، رابطین امر به معروف و نهی از منکر ،رابطین شورای اقامه نماز و رابطین حجاب و عفاف دانشکده علوم پزشکی مراغه در ایام کرونا ستودنی و قابل تحسین است.

وی گفت: این تجلیل به پاس خدمات ارزنده و مشارکت مستمر در اجرای برنامه های فرهنگی، قرآنی وترویج و توسعه فرهنگ نماز از رابطین واحدهای تابعه دانشکده انجام شد.

• در شنبه 9 مرداد 1400
  • ساعت 11