تاریخ : سه شنبه 29 تير 1400
کد 2037

اولین جلسه دبیرخانه بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی

جلسه دبیرخانه بسته‌های تحول و نوآوری پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،در طی این جلسه ابتدا دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تشکر از عملکرد موثر مسئولان هر یک از بسته های تحول در اجرای اقدامات لازم در خصوص دستیابی به اهداف بسته ها در سال ٩٩، ادامه پیشبرد اهداف عالی تحول و نوآوری علوم پزشکی را منوط به ادامه همکاری قدرتمند اعضای محترم هیئت علمی دانشکده دانست.
در ادامه جلسه هر یک از مسئولان محترم بسته ها به ارایه گزارش اقدامات کارگروه تخصصی بسته مورد تعهد خود در سال ٩٩ پرداخته و به چالشها و فرصتهای موجود در دانشکده در راستای بهبود اقدامات تحول و نواوری اموزشی اشاره نمودند.
در بخش پایانی جلسه، دکتر صلواتی مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه به ارایه خلاصه‌ای از اقدامات سیاستی و راهبردی برای اجرایی سازی بسته های بازنگری شده تحول و نوآوری آموزش پزشکی در سال ١٤٠٠ پرداختند.
برنامه نهایی تحول و نوآوری آموزش پزشکی بر اساس مدل تعالی شش وجهی پایه گذاری شده است و دارای بسته ها در حوزه های زیر می باشد:
- اعتلای خودباوری و نیل به مرجعیت علمی
- ارزش آفرینی در بستر همگرایی علوم و فناوری
- اعتلای ارزشهای اخلاقی و معنوی در علوم پزشکی
- پاسخگویی اجتماعی
- حضور عزتمند در عرصه های بین المللی
- ارتقای فرایندهای پایش، سنجش و ارزیابی
- توسعه منابع، زیرساخت و فرایندها
  • در سه شنبه 29 تير 1400
  • ساعت 10
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده