تاریخ : شنبه 12 تير 1400
کد 2031

تخصیص کمک خرید تجهیزات برای پایگاه‌های خبری مفدا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت:تجهیزات پایگاه‌های خبری مفدا مراغه از اعتبار تخصیص داده شده وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای خریداری تجهیزات پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا در حال آماده سازی است.

به گزارش مفدا مراغه ، دکتر علی سلیمانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  گفت: با توجه به  مساعدت‌ های دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت مبلغی برای تجهیز پایگاه‌های خبری مفدا به حساب دانشگاه‌ها واریز شده است .

ایشان افزود : با همکاری امور مالی و مدیر مفدا مراغه در تلاش برای تهیه این تجهیزات برای پایگاه خبری مفدا مراغه تا یک ماه آینده هستیم .

وی در پایان از همکاری اثر بخش معاونت فرهنگی و دانشجویی  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در جهت رفع دغدغه‌های دانشگاه‌ها در خصوص تامین ، تجهیز و فضاسازی در حوزه فرهنگی و دانشجویی گفت:  به جد میتوان گفت در چند سال اخیر کمک‌های مادی و معنوی وزارت متبوع و همچنین شکل گیری ارتباط تنگاتنگ و تعامل سازنده صف و ستاد از نقش بسزایی در توسعه حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی داشته است.

• در شنبه 12 تير 1400
  • ساعت 09