تاریخ : شنبه 12 تير 1400
کد 2030

روزهای داغ و پرکار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: در راستای توسعه زیرساختهای رفاهی دانشجویان، بهسازی و تعمیر آشپزخانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.

به گزارش مفدا مراغه،  بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: آشپزخانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برای سال تحصیلی جدید بهسازی و تجهیز می‌شود.

وی گفت: در فرصت تعطیلی دانشگاه‌ها در ایام شیوع ویروس کرونا، تمام ظرفیت های موجود را به کار بسته‌ایم تا آشپزخانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه را تعمیر و بازسازی نماییم و پیش بینی شده است قبل از شروع سال تحصیلی جدید این تعمیرات به پایان برسد و آشپزخانه قابل بهره برداری باشد.

ایشان خاطر نشان کرد : برای این فعالیت عمرانی اعتباری نزدیک به یک میلیارد ریال از منابع داخلی دانشکده در نظر گرفته شده است.

مدیر فرهنگی و دانشجویی گفت: شیوع بیماری کووئید ۱۹ در کنار تمامی مصائب و مشکلاتی که به بار آورد، فرصت مناسبی به دست داد تا بتوانیم با برنامه ریزی های لازم نسبت به ایجاد و توسعه زیرساختهای ضروری دانشکده اقدامات لازم را به انجام برسانیم.

• در شنبه 12 تير 1400
  • ساعت 09
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده