تاریخ : سه شنبه 8 تير 1400
کد 2027

نشست هم اندیشی شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده علوم پزشکی مراغه

حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: امر به معروف و نهی از منکر در نظام جمهوری اسلامی اهمیت بسزایی در ادارات دارد.
به گزارش مفدا مراغه، دومین شورای هم اندیشی امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور موسی سلطانی دبیر ستاد امر به معروف شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: در نظام جمهوری اسلامی امر به معروف و نهی از منکر اهمیت بسزایی در ادارات دارد به طوری که ایشان به تذکر لسانی همگانی در ادارات تاکید کرد.
ایشان در ادامه افزود : در اهمیت و نقش امر به معروف و نهی از منکر در پیشبرد اهداف تربیتی اسلام، همین بس که قرآن کریم آن دو را از مهم ترین آرمانهای تشکیل دهندگان حکومت اسلامی معرفی کرده، می فرماید: الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلوة و آتوا الزکوة و امروا بالمعروف و نهوا عن المنکر و للّه عاقبة الامور
(همان کسانی که هرگاه درزمین به آنان قدرت بخشیدیم نماز رابرپا می دارند، وزکات می دهند، وامر به معروف ونهی از منکر می کنند، و پایان همه کارها از آن خداست.)
وی خاطر نشان کرد: وظیفه سازمانی مدیران دستگاه‌های کشوری شناخت، معرفی و عمل کردن به الگوهای امر به معروف و نهی از منکر است.
حاج آقا رجب زاده گفت: منکرات در ادارات و سازمان‌ها باید شناسایی و  در راستای تبدیل  منکرات به معروف تلاش کرد و همچنین  اهل معروف باید تشویق شود .
در بخش پایانی جلسه دبیران و رابطین حوزه‌های امر به معروف و نهی از منکر و نماز به بیان مشکلات، موانع و راهکارهای مربوطه در دانشکده پرداخته و در جهت رفع مشکلات و اجرای هر چه بهتر برنامه‌های در واحدهای مختلف دانشکده پیشنهادات و نظرات خود را مطرح نمودند.
  • در سه شنبه 8 تير 1400
  • ساعت 13