تاریخ : سه شنبه 8 تير 1400
کد 2025
دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : در راستای ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی به جمعیت عشایری ساکن در منطقه ییلاقی سهند در مورخه 6و 7 تیر ماه 1400،  از طرف معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، دو تیم مراقبتی  متشکل از پزشک – ماما – بهورز و ... جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های مرتبط با بیماری کووید-19 به جمعیت عشایری ساکن در منطقه ییلاقی سهند به آن منطقه اعزام شدند و ضمن سرشماری عشایر حاضر در سهند ، نسبت به  ارائه خدمات بهداشتی و درمانی ، ویزیت عشایر، تحویل داروهای مورد نیاز و اقلام حفاظت فردی مرتبط با کووید-19 و اخذ رپید تست و ...از عشایر پرداختند.
دکتر مجتهدی با اشاره به پوشش کامل مناطق روستائی از لحاظ ارائه خدمات سلامت، خانه های بهداشت و مراکز بهداشت روستائی را به عنوان مهمترین واحدهای ارائه خدمات بهداشتی در مناطق روستائی شهرستان مراغه برشمردند و پوشش 100 درصدی این خدمات را در مناطق روستائی از بزرگترین موفقیت های حوزه سلامت در مناطق روستائی بیان کردند .