تاریخ : سه شنبه 1 تير 1400
کد 2022

به مناسبت ولادت ثامن الائمه ؛

برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه الاسلام در دانشکده علوم پزشکی مراغه

جشن میلاد هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت به صورت مجازی و حضوری در دانشکده علئم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،  به مناسبت فرخنده میلاد امام رضا(ع)، با حضور جمعی از اساتید و کارکنان جشن ولادت امام رضا (ع) در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون قرآن و عترت  به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
 حجت السلام حاج آقا رجب زاده مسئول ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای این مراسم ضمن تبریک ولادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت گفت: وجود مرقد این خواهر و برادر غریب برای شهرهای قم و مشهد و برای کل ایران اسلامی سراسر خیر و برکت بوده و بر ما واجب است تا با ابعاد مختلف شخصیت این دو بزرگوار آشناتر شویم. وی در بخش دیگری از سخنرانی خود از رتبه بالای علمی حضرت امام رضا (ع) بویژه در علم طب سخن گفتند.
گفتنی است در پایان این مراسم ، با مولودی خوانی مداح اهل بیت حبیب معرفت همراه بود.
  • در سه شنبه 1 تير 1400
  • ساعت 12