تاریخ : دوشنبه 31 خرداد 1400
کد 2021

دانشکده علوم پزشکی مراغه در مسیر توسعه

با تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشکده علوم پزشکی مراغه از مهر ماه۱۴۰۰ در رشته مهندسی بهداشت محیط دانشجو می پذیرد.
به گزارش مفدا مراغه، دکتر اصغر تنومد رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام این خبر گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته دانشکده علوم پزشکی مراغه، مجوز پذیرش دانشجو از مهر ۱۴۰۰ در رشته مقطع کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت محیط را از وزارت متبوع گرفت.
وی افزود : در راستای دستیابی به این هدف ، دانشکده علوم پزشکی مراغه از شهریور ماه سال ۱۳۹۷ اقدام به تجهیز آزمایشگاه‌ها و جذب نیروی انسانی در این خصوص کرده است و تعداد ۴ نفر هیات علمی تمام وقت ، ۳ نفر استادیار و ۱ نفر مربی برای این منظور جذب شده است.
ایشان در ادامه افزود: آزمایشگاه‌های تخصصی بهداشت محیط ،میکروبیولوژی آب و فاضلاب ، آزمایشگاه بهداشت هوا ، آزمایشگاه پسماند ،آزمایشگاه هیدرولیک ،کارگاه لوله کشی آب و فاضلاب ، کارگاه نصب و راه اندازی موتور تلمبه و کارگاه نقشه کشی و نقشه برداری جهت اهداف آموزشی و پژوهشی در این دانشکده راه اندازی شده است.
دکتر تنومند خاطر نشان کرد: با پذیرش دانشجو در این  رشته، تعداد رشته های دانشکده به ۱۰ رشته خواهد رسید که نشانگر حرکت دانشکده به سمت تبدیل شدن به یک مرکز قابل اعتماد برای تربیت نیروی کار متخصص حوزه های بهداشتی و درمانی است.
 در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ۶۸ عضو هیات علمی و حدود ۸۰۰  دانشجو در ۹ رشته دانشگاهی دارد.
  • در دوشنبه 31 خرداد 1400
  • ساعت 09
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده