تاریخ : چهارشنبه 5 خرداد 1400
کد 2012
در سال جاری همانند سال گذشته به دلیل محدود بودن برگزاری جلسات آموزشی مشترک حضوری و پیرو جلسات هماهنگی مقرر گردیده است در اغلب موارد از امکانات فضاهای مجازی نیز جهت برگزاری جلسات آموزشی استفاده شود.
در تاریخ 1400.03.02کلاس طرح مشترک بهبودتغذیه سالم و ایجاد باغچه خانگی توسط کارشناسان جهادکشاورزی و کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برای زنان روستای اصفهانجیق از توابع مرکز جهادکشاورزی سهند در فضای آزاد و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتیبرگزار گردید چکیده مطالب آموزشی در خصوص اصول تغذیه صحیح توسط سرکارخانم مرادیفام کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی و نحوه آماده سازی زمین و کاشت سبزیجات توسط خانم مهندس اژدریفام کارشناس مسئول امورزنان اداره جهادکشاورزی داده شد.در پایان پخش بذر رایگان و آموزش نحوه کاشت بذور پخش شده توسط کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی آموزش عملی در باغچه خانگی یکی از زنان روستا انجام گردید.