تاریخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
کد 2011

همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی؛

کارگاه آموزشی پیش از ازدواج در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه آموزشی پیش از ازدواج به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با همکاری کانون سلامت برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، کارگاه آموزشی پیش از ازدواج با تدریس حاجیه شیدایی مسئول مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی به صورت مجازی در بستر ادابی کانکت برگزار شد.
در این کارگاه مواردی چون خودشناسی، افسانه‌ها و باورهای نادرست در ازدواج ، آشنایی ،خواستگاری و انتخاب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حاجیه شیدایی در این کارگاه گفت: کارگاه آموزش پیش از ازدواج، مهارت های ازدواج و مهارت های زندگی، می تواند در تغییر نگرش در شیوه های ازدواج آسان و صحیح در جامعه موثر واقع شود و آموزه هایی که در کارگاه های مهارت های پیش از ازدواج داده می شود، نه تنها سرلوحه زندگی مشترک قرار می گیرد، بلکه می تواند نیاز به مشاوره های بعد از ازدواج و یا پیش از طلاق را کاهش دهد.
وی افزود: بهره مندی از خدمات مشاوره ای پیش از ازدواج باعث می شود تا زن و مرد با آگاهی هر چه بیشتر و مجهز به دانش کافی در ارتباط با خود و همسر آینده شان و نیز اهمیت و اهداف ازدواج، زندگی مشترک را شروع کنند.
مسئول مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی تصریح کرد: مشاوره و آموزش پیش از ازدواج می تواند در طیف وسیعی از دانش و مهارت انجام شود و به زوجین کمک کند تا آگاهی کامل را در زمینه های مهم کسب کرده و زندگی خود را بر مبنای درستی پایه گذاری کنند.

• در چهارشنبه 29 ارديبهشت 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده