تاریخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1400
کد 2005

به مناسبت گرامیداشت روز استاد ؛

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت "روز معلم و استاد"

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه روز استاد را تبریک گفت:

پیام دکتر علی سلیمانی به شرح زیر می باشد:

به نام بزرگترین معلم عالم هستی

بدون شک پیشرفت های مادی و معنویی بشریت مرهون تلاش و از خود گذشتگی اساتید و معلمان گرانقدر می باشد . در سالی که گذشت پاندمی کووید 19 علی رغم حادث شدن  همه ارکان برنامه ریزی و اجرایی دنیا و به تبع آن کشورمان را تحت تاثیر قرار داد که در این میان آموزش از دل نگرانی های بزرگ بشریت بود ولی باز هم نبوغ و اقدامات نوفکرانه شما معلمان و اساتید بزرگوار در تغییر مسیر آموزش حضوری یا آموزش مجازی این نگرانی را به یک فرصت بزرگ و ارزشمند برای پیشرفت آموزش مبدل کرد که دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز از این امر مستثنی نبود است.

بر همین اساس اینجانب بر خود وظیفه می دانم که از زحمات تمام معلمان شهرستان مراغه علی الخصوص اساتید محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه تقدیر و تشکر نمایم  امیدوارم  خداوند متعال پاداش خدمات ارزشمند شما را در زمره اجر اخروی قرار دهد.

• در يکشنبه 12 ارديبهشت 1400
  • ساعت 10
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده