تاریخ : شنبه 18 بهمن 1399
کد 1967

به مناسبت دهه فجر؛

آیین عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گرانقدر شهرستان مراغه

به مناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد بهار انقلاب اسلامی ، کارکنان و بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با عطرافشانی و گلباران مزار شهدای شهرستان مراغه یاد شهدا را گرامی داشتند.
به گزارش مفدا مراغه، در این آیین عطرافشانی تعدادی از کارکنان و دانشجویان با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به شهدای گرانقدر پایتخت مقاومت و پایداری ایران اسلامی  ادای احترام کردند. و یاد و خاطره این عزیزان را گرامی داشتند.
حجت الاسلام حاج آقا رجب زاده مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشکده علوم پزشکی مراغه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و دلاورمردی‌های شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و الگوبرداری از اصول و تفکر مکتب شهید سلیمانی به عنوان سرمشق مدیریتی، تاکید نمود.
ایشان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محسن فخری زاده، شخصیت علمی و از دانشمندان هسته‌ای کشور گفت: هدف از برگزاری این آیین  تجلیل از شهیدان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و تأکید بر ادامه راه شهدا و بزرگداشت مقام شامخ شهید سردار حاج قاسم سلیمانی  با تاکید بر اصالت بخشیدن به اهداف والای شهیدان و تقدیس ایثار و شهادت عنوان کرد.
گفتنی است دانشجویان از مزار دکتر شهید رهبری اولین مدافع سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه دیدار و  یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.
  • در شنبه 18 بهمن 1399
  • ساعت 16